Laat je niet ondersneeuwen
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #8 
december 2017
Header december
Laat je niet ondersneeuwen
mijnCaress helpt je met de AVG en nieuwe wet- en regelgeving
Jurriaan Piek.pngDe eerste sneeuw van deze winter is gevallen en de kerstbomen zijn opgetuigd. We naderen de feestdagen en nemen langzaam afscheid van 2017. Wij kijken in deze nieuwsbrief terug, maar ook alvast vooruit. Bijvoorbeeld op de aanstaande (wets-)wijzigingen. Want als betrouwbare partner vinden wij het niet meer dan normaal om hiervan tijdig op de hoogte te zijn. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en ondersteunen onze klanten hierin zoveel mogelijk.
– Jurriaan Piek, Managing Director Care –

 

Geniq wordt mijnCaress Monitor

In de vorige nieuwsbrief kon je al lezen over de voorgenomen naamswijziging voor de Care modules van Geniq. En nu is het moment daar om de nieuwe naam bekend te maken. Met gepaste trots presenteren wij: mijnCaress Monitor!

Retrospective: mijnCaress 2017
Retrospective: mijnCaress in 2017

In softwareontwikkeling is 'retrospective' een standaard begrip. Hierin reflecteert het team over de afgelopen periode. In deze blog gebruik ik één van de retrospective methodes om terug te kijken op 2017 en leg ik de link naar de dit jaar verschenen nieuwsberichten.

preview plan uitbreiding
Preview: plan uitbreiding
Vanaf de 4.10 release kunnen gebruikers vanuit het multidisciplinair plan/disciplinair plan per doel de rapportages bekijken. Daarnaast is het vanaf de 4.10 release mogelijk om doelen uit het gespecialiseerde zorgtrajectplan te koppelen aan doelen uit het multidisciplinaire plan.
   
Veranderende wetgeving

Wet- en regelgeving: wat verandert er in 2018?

In dit bericht geven wij een overzicht van alle aanpassingen en wijzigingen die in mijnCaress moeten worden doorgevoerd als gevolg van wijzigingen in wet- en regelgeving. En waar u als organisatie rekening mee moet houden. 
Help ons verbeteren in 1 minuut

Help ons verbeteren in 1 minuut

Wij zijn altijd op zoek naar manieren waarop we mijnCaress kunnen verbeteren. Zou je ons daarmee willen helpen door 4 vragen voor ons te beantwoorden? Namens het mijnCaress team alvast heel erg bedankt!
Betatest 4.10 gestart
Bètatest release 4.10 gestart!
Op dinsdag 14 november trapten we de bètatest van de 4.10 release af met een geslaagde kick off. Vanaf 20 november zijn 10 van onze klanten 4 weken lang de nieuwe functionaliteiten aan het testen en delen zij hun bevindingen met ons. 
   
Inschrijven inspiratiesessies
Schrijf je nu in voor de mijnCaress 4.10 inspiratiesessies
In februari leveren wij mijnCaress release 4.10 uit. Een mooie aanleiding om je te informeren over de innovaties binnen mijnCaress. Wij nodigen je dan ook graag uit voor één van onze inspiratiesessies. Tijdens deze sessies geven we je een compleet overzicht van de inhoud van mijnCaress 4.10.
PinkRoccade investeert in certificering Behandeldossier mijnCaress
Bij het ontwikkelen van het mijnCaress Behandeldossier zijn de richtlijnen van de verschillende brancheorganisaties zoals het KNGF en Verenso als uitgangspunt genomen. Het mijnCaress Behandeldossier is nu ruim 2 jaar beschikbaar en verschillende zorgorganisaties doen hier ervaringen mee op. In co-creatie met deze klanten worden er op basis van deze ervaringen continu verbeteringen in het dossier doorgevoerd alsmede het toevoegen van meer standaard brancheprocessen van disciplines. In de 4.10 komen bijvoorbeeld nu ook psychologen en gedragskundigen erbij.
Agenda
Voor welke evenementen meld jij je aan?

 11 januari

Webinar: Highlights 4.10 van mijnCaress

Kort overzicht van de vernieuwingen van de 4.10 release.

23 januari, 6 en 8 februari

mijnCaress 4.10 inspiratiesessies

In één dag een compleet overzicht van de inhoud van mijnCaress 4.10 en nieuwe wet- en regelgeving. 

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar manon.pleiter@pinkroccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.