Streven naar interoperabiliteit
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #17
oktober 2018
Header nieuwsbrief
Streven naar interoperabiliteit
Half september verscheen een artikel van de NOS waarin medewerkers in de zorg aangeven veel tijd kwijt te zijn aan het overtikken, Jurriaan Piek.pngprinten en faxen van gegevens van patiënten en cliënten. In ditzelfde artikel lezen we verder dat die medewerkers in de zorg willen dat ICT-leveranciers gaan zorgen dat software beter gaat samenwerken, zodat de systemen onderling met elkaar gaan praten. Ik kan je vertellen, bij deze ICT-leverancier hoef je daarvoor niet met je vuist op tafel te slaan. 

– Jurriaan Piek, General Manager –

 

 
Blog Ruud Steeghs
4 releases van mijnCaress in 2019

In het verleden kwam in principe elke zes maanden een nieuwe release uit van mijnCaress. Dat gaat in 2019 veranderen naar elke drie maanden. Ruud Steeghs, manager R&D mijnCaress, legt uit waarom. 

inspiratiesessies
Inspiratiesessie: mijnCaress 4.11 en de blik naar de toekomst

Net zoals bij voorgaande releases nodigen wij jou ook bij de 4.11 van harte uit voor onze inspiratiesessies. Tijdens deze dag willen we jou als gebruiker van mijnCaress echt inspireren.

 
   
Blog CS
Anonimiseer privacygevoelige informatie in meldingen
Hoe voorkom je dat je privacygevoelige informatie meestuurt bij een melding aan Customer Care? Daan Loene, Applicatiespecialist mijnCaress geeft enkele tips in dit blog.
 
Artikel overtikken niet nodig
Overtikken cliëntgegevens helemaal niet nodig

Twee weken geleden kopte de NOS 'Verpleegkundigen zijn faxen en overtikken van patiëntgegevens zat'. Dat is precies waarom wij met mijnCaress streven naar interoperabiliteit in de zorgketen!

Artikel Zuyderland
Start optimalisatie mijnCaress bij Zuyderland Zorgcentra

Zuyderland Zorgcentra is vorige maand gestart met een omvangrijk project om samen met PinkRoccade Care het zorgdossier te optimaliseren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

Winactie boek
Winactie: 15x het boek  Diagnose Transformatie!

PinkRoccade Care onderhoudt al jaren een partnerschap met Diagnose Transformatie en ondersteunt haar uitgangspunten. Om ook onze klanten te ondersteunen in hun transformatie geven wij nu 15 exemplaren weg van het boek Diagnose Transformatie - een toolkit voor grensverleggers in de zorg t.w.v. €29,95! 

Nieuws van de GV
Save the date: Algemene Leden Vergadering

Reserveer alvast in je agenda! De datum voor de komende Algemene Leden Vergadering (ALV) is bekend: dinsdag 27 oktober in Zorghotel Domstate in Utrecht. Het belooft een mooie middag te worden want dit keer staat de vergadering volledig in het teken van het jaarplan 2019. 


Agenda

25 oktober
14:00 - 15:00


 

9 november
14:00 - 15:00

Webinar E-learning


 


 
 
 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar manon.pleiter@pinkroccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.