Stilstand is achteruitgang
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #11
maart 2018
Zorg & ICT 2018
Stilstand is achteruitgang
Nieuwe aanpak succesvolle softwareontwikkeling
Jurriaan Piek.png Wij vinden het belangrijk om steeds te blijven vernieuwen. Niet alleen binnen mijnCaress, maar ook binnen ons team. Sinds 1 november 2017 werkt Ruud Steeghs bij ons als Manager Research & Development. Zijn komst betekent niet alleen een nieuw gezicht in het team en in het MT, maar ook een omslag in de aanpak binnen zijn afdeling.

– Jurriaan Piek, Managing Director Care –

 

   
Een nieuwe kijk op de ontwikkeling van mijnCaress
Een nieuwe kijk op de ontwikkeling van mijnCaress
Mijn eerste 100 dagen als Manager R&D van mijnCaress zitten erop. Een mooi moment om op basis van mijn uitgangspunten voor succesvolle software ontwikkeling de contouren te schetsen van een aantal veranderingen die de ontwikkelafdeling in 2018 ondergaat.
Na de implementatie van RSZK
Na de implementatie: hoe gaat het met mijnCaress bij RSZK?

In januari 2017 startte RSZK met de implementatie van mijnCaress. Hiermee ging de hele organisatie over van papieren dossier naar ECD. 

Inmiddels zijn we een jaar verder en is de implementatie succesvol verlopen. Een mooi moment om Marianne van der Heyden, projectmanager ECD bij RSZK, te vragen naar hoe het werken met mijnCaress bevalt. 

Drie maanden op Customer Care
Drie maanden op Customer Care

Afgelopen december maakte Dennis Dikkers de overstap van wijkverpleegkundige en functioneel applicatiebeheerder bij TMZ naar applicatiespecialist binnen het team van mijnCaress. 

Hoe kijkt hij terug op deze overstap en hoe bevalt hem het werken 'aan de andere kant'? Hij vertelt er alles over in deze blog!
Nieuws van de Gebruikersvereniging: team Testkwaliteit
In 2017 heeft de Gebruikersvereniging mijnCaress een nieuwe start gemaakt. Rond verschillende thema's zijn werk- en expertisegroepen, zogenoemde teams, opgezet. Binnen elk van deze teams worden bepaalde thema's onderzocht en uitgewerkt. 

In de komende maanden stellen wij graag ieder team afzonderlijk aan jullie voor. In deze nieuwsbrief trappen we af met het team Testkwaliteit! 
   
Verslag hackathon
WZH winnaar van hackathon 'Ken je cliënt' 
Op vrijdag 9 maart kwamen 4 zorgorganisaties naar mijnCaress om deel te nemen aan de hackathon met als vraagstuk 'Ken je cliënt'. Elke organisatie kreeg een eigen team van ontwikkelaars tot zijn beschikking om de beste oplossing voor dit vraagstuk te ontwerpen. 
Informatiesessies Zorg & ICT
Kom naar onze informatiesessies op Zorg & ICT

Dat mijnCaress op de Zorg & ICT beurs aanwezig is, is niet nieuw. Wel nieuw is dat wij dit jaar mini-informatiesessies geven op onze stand.

Iedere dag tussen 14.00 en 15.00 uur geven onze accountmanagers Mark Byrman en Tom van Summeren een informatiesessie over een actueel onderwerp binnen mijnCaress.

Op dinsdag 17 april hebben zij het over Veilig toegang tot je ECD. Woensdag 18 april staat het onderwerp Eén cliënt, één plan op de agenda. En donderdag 19 april vertellen zij over Het welzijnsdossier. Overzicht webinars
Overzicht van de komende webinars

De komende weken hebben we weer een paar interessante webinars gepland. Op 29 maart hebben we het over het aanbieden van de juiste stuurinformatie binnen de verschillende monitoren van mijnCaress Monitor.

Op 10 april staat het onderwerp Behandelarenplanning op de agenda. Wij nemen je in deze webinar, aan de hand van praktijkvoorbeelden, mee in de verbeteringen die hierop in mijnCaress zijn doorgevoerd.

En op 24 april kun je aansluiten bij de webinar Koppelen met mijnCaress, waarin we je op de hoogte brengen over alle huidige en toekomstige koppelingen en integraties.


Agenda

Voor welke evenementen meld jij je aan? 


17 t/m 19 april


 

29 maart
14:00 - 15:00

Webinar mijnCaress Monitor: Iedereen stuurt mee

 

10 april
14:00 - 15:00

Webinar Behandelarenplanning24 april
14:00 - 15:00

Webinar Koppelen met mijnCaress


 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar manon.pleiter@pinkroccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.