Veel energie en beweging richting een betere zorg
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #19
december 2018
Fijne feestdagen
Veel energie en beweging richting een betere zorg
Martijn Bakkers_png.pngIn de afgelopen periode hebben wij onze Roadmap 2019 - 2021 gedeeld met velen van u. Deze Roadmap laat zien op welke wijze wij antwoord bieden op de bepalende thema's in de markt. Het innoveren van mijnCaress doen we de komende jaren aan de hand van 4 uitgangspunten: Gebruiksvriendelijkheid, Interoperabiliteit, Partnerships en Transparant.

Maar de afgelopen jaren zijn we ook druk bezig geweest met het organiseren van de verandering binnen onze interne organisatie. Eén van die veranderingen is het besluit dat we de focus op de markt vergroten. Daarom is besloten om de directie van PinkRoccade Care uit te breiden. Sinds 1 oktober jongstleden ben ik, Martijn Bakkers, aangetreden als Managing Director bij PinkRoccade Care. Samen met Jurriaan Piek zal ik mij volledig richten op de Care.
– Martijn Bakkers, Managing Director PinkRoccade Care –

 

 
Ondertekening Laurens
Laurens kiest opnieuw voor mijnCaress

Laurens en PinkRoccade Care hebben afgelopen maand een nieuwe, 5-jarige, overeenkomst met elkaar getekend. Dit betekent dat mijnCaress ook de komende jaren het ECD is voor alle intramurale zorg van Laurens.

Gegevens uitwisseling
Vooroplopen in gegevensuitwisseling? Vipp-InZicht?Medmij?eOverdracht? Onderneem nu actie!

Voor de Care sector wordt er op dit moment gewerkt aan een programma genaamd InZicht. Voor zorgaanbieders in het Care domein wordt er in de periode 2019-2021 in totaal 90 miljoen beschikbaar gesteld om te werken aan de outcome doelen van het informatieberaad. 

 
   
Doorontwikkeling e-learning
Behoefte en doorontwikkeling e-learning
We willen de ontwikkeling van (e)-learning graag doorzetten in 2019 en verder. De grote vraag die we onszelf meermaals gesteld hebben is: Met welke (e)-learning modules beginnen we dan? Waar is de behoefte het grootst en waarom? 
 
6 nieuwe koppelingen
6 nieuwe koppelingen in mijnCaress 4.11

Met de release van mijnCaress 4.11 is ook een aantal nieuwe koppelingen gerealiseerd. Met een koppeling integreren we mijnCaress met een ander systeem. Waarom we dat doen?

Afschaffen 5 minuten registratie
Afschaffen 5 minuten registratie mogelijk met mijnCaress

PinkRoccade Care heeft zich tot doel gesteld om de administratieve lasten zo veel mogelijk te verminderen. Om die reden is het sinds mijnCaress 4.10.18 mogelijk om wijkverpleging ook op basis van zorgarrangement te declareren.

 
Zorg en ICT 2019
PinkRoccade Care op Zorg & ICT 2019
Ook in 2019 is PinkRoccade Care aanwezig op de Zorg &ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema dat wij dit jaar tijdens de beurs, samen met onze partners, centraal stellen is ‘Innovatie in de Zorg’. 
 
Inspiratiesessie 4.12
Kom naar de inspiratiesessie rondom mijnCaress 4.12 en iWMO/iJW 2.3

Graag nodigen we je uit voor onze mijnCaress 4.12 inspiratiesessie. Tijdens het ochtendprogramma praten onze Product Managers je helemaal bij over de inhoud van de mijnCaress 4.12 release: wet-en regelgeving, connectiviteit en gebruikersgemak. In de middag heb je de keuze uit 3 sessies. 

Ontwerpsessie cliënt en mantelzorger
Ontwerpsessie: intake en evaluatie met de cliënt en mantelzorgers

Op dit moment zien we dat veel organisaties werken met papieren formulieren die gedeeld worden met de cliënt en mantelzorgers. Dat kan makkelijker! Om te bepalen hoe we dit het beste kunnen ondersteunen hebben we een ontwerpsessie gepland.

 
 
 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar manon.pleiter@pinkroccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.