Zien wij u op Zorg & ICT?
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #20
januari 2019
Zorg & ICT 2019
Care in zicht
Martijn Bakkers_png.pngIn deze nieuwsbrief kijken wij met u uit naar de toekomst. Er zijn verschillende momenten waarop wij u weer ontmoeten. Natuurlijk tijdens de vakbeurs Zorg & ICT. U bent welkom voor een kopje koffie of zakje popcorn, terwijl wij u onze nieuwste ontwikkelingen tonen. Wij zijn bijvoorbeeld ontzettend trots op onze nieuwe oplossing voor planning en roostering. Maar we nodigen u ook graag uit voor onze innovatiesessie rondom domotica en het ECD. 
– Martijn Bakkers, Managing Director PinkRoccade Care –

 

 
VIP aanmelding Zorg & ICT
Meld je aan voor Zorg & ICT en word een VIP!

Als exposant aan Zorg & ICT hebben wij de mogelijkheid om personen aan te melden voor het VIP-programma. Als jij voldoet aan de criteria en je opgeeft via onze link, dan maak jij kans om als VIP de beurs te bezoeken!

Zorg & ICT 2019
Wat kunt u van ons verwachten tijdens Zorg & ICT?

Het thema dat wij dit jaar tijdens de beurs centraal stellen is ‘Innovatie in de Zorg’. Tijdens de drie beursdagen nemen wij u mee in hoe wij werken aan dit thema. Maar gaan we ook graag met u in gesprek hoe wij gezamenlijk de komende jaren kunnen innoveren.

 
   
Domotica_200x340.jpg
Innovatiesessie: denk mee over domotica en het ECD
De rol van domotica in de zorglevering wordt steeds groter. Daarbij rijst ook de vraag hoe de relatie tussen domotica en het ECD moet worden vormgegeven. Op dinsdag 19 februari organiseren we daarom van 12:00 tot 17:00 uur in Apeldoorn een innovatiesessie met als onderwerp “Domotica & mijnCaress”.
 
Release 4.12
Preview mijnCaress 4.12: wet- en regelgeving, integraties, kwaliteit en gebruiksgemak

1 februari komt mijnCaress 4.12 beschikbaar. Dit is de eerste kwartaalrelease van mijnCaress. Vernieuwingen komen dus steeds sneller beschikbaar voor jouw organisatie! In dit bericht lees je de belangrijkste vernieuwingen van deze release.

Ondersteuning
Actie implementatie wijziging iStandaarden

In mijnCaress 4.12 zit een aantal wijzigingen om per 1 april te voldoen aan de iWMO/iJW versie 2.3 voor het leveren van zorg uit de WMO en Jeugdwet. Onze consultants helpen u graag om te zorgen dat deze wijzigingen op tijd zijn geïmplementeerd. 

Oproep van de Gebruikersvereniging: denk met ons mee! 
De afgelopen maanden hebben wij als vereniging hard gewerkt aan het concretiseren van onze plannen voor 2019. Want toen wij eind 2017 als Gebruikersvereniging een nieuwe start maakten lag onze focus op het op orde krijgen van een aantal primaire zaken. Met onderwerpen als softwarekwaliteit, testkwaliteit, de RFC-wensenprocedure en de toekomstvisie op mijnCaress hebben we ons het afgelopen jaar veelvuldig in verschillende teams én samen met PinkRoccade Care, bezig gehouden. En met resultaat!

Genoeg redenen dus om vooruit te kijken! “Binden en verbinden” is wat ons betreft hét centrale thema voor 2019. Voor dit, en andere thema's, zijn wij op zoek naar mensen die actief met ons mee willen denken op een aantal onderwerpen. 
 
Wat staat er op de kalender?
inspiratiesessie100x100.jpg
6 februari - 09.00 - 15.00 uur

Webinar100x100.jpg
12 februari- 14.00 - 15.00 uur

Domotica100x100.jpg

19 februari - 12.00 - 17.00 uur

Stand100x100.jpg
13 t/m 15 maart
Vakbeurs Zorg & ICT

 
 
 
 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar m_pleiter@hotmail.com. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.