Samen gaan we voor goud
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #10 
februari 2018
Zorg & ICT 2018
Samen gaan we voor goud
En bereiken we het optimale resultaat
Jurriaan Piek.png Onze sporters oogsten de ene (gouden) medaille na de andere tijdens de Olympische Winterspelen van PyeonChang. Natuurlijk is het de sporter die de prestatie levert en de medaille wint. Maar achter de schermen dragen de coach, de assistent-coaches, de fysiotherapeut, de krachttrainer en de voedingsdeskundige allemaal bij aan dit resultaat. Ook bij mijnCaress werken we graag samen om voor goud te gaan. En dan heb ik het niet alleen over het team rondom mijnCaress waarin al onze mensen nauw met elkaar samenwerken. Maar ook over samenwerken met jullie, de zorgorganisaties die mijnCaress gebruiken. 

– Jurriaan Piek, Managing Director Care –

 

   
automatiseer berichtenverkeer
Bespaar tijd en geld: automatiseer het berichtenverkeer
Op 1 april nemen VECOZO en het inlichtingenbureau de nieuwe iStandaarden in gebruik. Dat betekent onder meer dat je voor alle cliënten in de WLZ een nieuwe zorgtoewijzing ontvangt, per cliënt een MAZ-bericht moet aanleveren en dat voor iWMO/iJW elk bericht in de keten nog maar één cliënt mag bevatten. Dat vraagt een grote tijdsinvestering van de cliëntenadministratie.
Implementatie RSZK
Optimale samenwerking zorgt voor succesvolle implementatie Medewerkerportaal
Zorgorganisatie RSZK uit Bladel stapte in 2017 over van papieren dossier naar het ECD van mijnCaress. De projectmanagers van dit project, Michael Deeks namens mijnCaress en Marianne van der Heyden vanuit RSZK, kijken met veel genoegen terug op een succesvol traject. Dat is afgerond zonder uitloop, binnen budget en met Nanda Nic Noc!
Nieuws van de Gebruikersvereniging
Nieuws van de Gebruikersvereniging: interview met Pierre Hogers
Deze maand hebben we vanuit de Gebruikersvereniging (GV) een interview met Pierre Hogers. Hij is, naast Manager ICT bij AcionContinu, sinds 2017 voorzitter van de GV mijnCaress. Middels dit interview stelt hij zich graag aan jullie voor. En vertelt hij over het hoe en waarom van de GV. 


   
Papieren dossier in Holle Bolle Gijs

Papieren dossier in Holle Bolle Gijs

De afgelopen maanden zijn mijnCaress en zorgorganisatie RSZK druk bezig geweest met de implementatie van het digitale dossier ter vervanging van het papieren dossier. Gaandeweg dit project ontstond het idee om dit papieren dossier ook daadwerkelijk gezamenlijk symbolisch te overhandigen aan Holle Bolle Gijs in de Efteling.
Iedereen stuurt mee

Iedereen stuurt mee

In de voorgaande nieuwsbrieven konden jullie al lezen over de naamswijziging van onze managementinformatie-oplossing naar mijnCaress Monitor. Dit hebben we bovenal gedaan om stuurintegratie integraal onderdeel te maken van het ECD. 
Zorg & ICT
Bezoek mijnCaress op Zorg & ICT
Ook dit jaar is mijnCaress weer aanwezig op de Zorg & ICT beurs in Utrecht. Wij nodigen u van harte uit voor een kop koffie. En bezoek ook onze demosessies! De Zorg & ICT vindt dit jaar plaats van 17 t/m 19 april. 

Ontwikkel mee met de cocreatie sessies van mijnCaress

Inmiddels is mijnCaress 4.10 beschikbaar, dus hoog tijd om samen aan de slag te gaan met de doorontwikkeling van mijnCaress. Dit doen we in cocreatie sessies met een groot aantal verschillende thema's. Bekijk de verschillende sessies, schrijf je in en maak deel uit van de doorontwikkeling van mijnCaress! 

Diagnose Transformatie

Model brengt gewenste zorg in kaart

In tegenstelling tot voorgaande jaren opent de Zorg & ICT-beurs dit jaar met een congres. Het onderwerp hiervan is transformatie. Heel toepasselijk presenteert Diagnose Transformatie tijdens deze congresopening haar boek over transformeren in de zorg. Het doel is duidelijk: we moeten van diseasemanagement naar healthmanagement. 
Terugblik inspiratiesessies
Terugblik inspiratiesessies mijnCaress 4.10
De afgelopen weken hebben wij drie keer een inspiratiesessie gegeven rondom de 4.10 release. Hierin bespraken we alle vernieuwingen in deze release, maar ook de veranderende wet-en regelgeving rondom de iStandaarden en de naamsverandering van Geniq naar mijnCaress Monitor.

   
Interview Paul Dam

Interview Paul Dam in nieuwsbrief iWlz 2.0

Onze collega Paul Dam, functioneel ontwerper en product owner, is geïnterviewd voor de tweede nieuwsbrief iWlz 2.0. In het interview vertelt hij hoe de iWlz 2.0 van invloed is op ons als softwareleverancier in het algemeen en op zijn werk in het bijzonder. En hoe hij zorgorganisaties voorbereidt op deze nieuwe release. 
 
Agenda

Voor welke evenementen meld jij je aan?
17 t/m 19 april

Bezoek het team van mijnCaress op de Zorg & ICT! Onder het genot van een heerlijke kop koffie praten we je graag bij over alle nieuwe ontwikkelingen binnen mijnCaress! Je vindt ons in Hal 1, stand C094.

  Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar manon.pleiter@pinkroccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.