Eén grote familie
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #12
april 2018
Zorg & ICT 2018
Leren van elkaar
De internationale kennisbank van PinkRoccade, TSS en CSI

Jurriaan Piek.pngPinkRoccade Care is een zelfstandig bedrijf binnen PinkRoccade Healthcare. Sinds 2009 vallen wij onder Total Specific Solutions (TSS). TSS is op haar beurt sinds 2013 onderdeel van de Canadese organisatie Constellation Software Incorporated (CSI). Voor ons als medewerkers van PinkRoccade is dat allemaal erg vanzelfsprekend, maar wellicht geldt dat niet voor iedereen. Daarom raad ik je aan de onderstaande blog PinkRoccade, TSS en CSI: één grote familie te lezen. Zodat je niet alleen snapt hoe deze bedrijven zich nou precies tot elkaar verhouden, maar ook waarom wij als PinkRoccade Care zo blij zijn met al onze zusterbedrijven! 

– Jurriaan Piek, Managing Director Care –

 

   
Chris Nugteren
PinkRoccade, TSS en CSI: één grote familie
Na exact 4 jaar in dienst te zijn geweest bij PinkRoccade Care maak ik de stap naar Managing Director in het Notariaat, bij Van Brug Software. Voor mij een nieuwe organisatie, maar toch ook weer niet. Want ook Van Brug Software hoort bij TSS en CSI.
E-learning AVG
Al je medewerkers simpel en snel in één keer AVG proof?

Bereid al je medewerkers in één keer, simpel en snel voor op de AVG door een korte e-learning. Met deze algemene en laagdrempelige e-learning zijn zij binnen één uur op de hoogte over de AVG in de zorgsector. En het mooie is dat zij deze e-learning kunnen volgen wanneer en waar hen dat het beste uitkomt!

Golden ticket uitreiking oktober 2017
De eerste Golden Tickets zijn uitgereikt!

Regelmatig geeft Customer Care via deze nieuwsbrief  een kijkje in de keuken waarmee we je laten zien hoe wij continu bezig zijn onze dienstverlening te verbeteren. Deze maand geven we opvolging aan en inzicht in een initiatief waar we in oktober mee gestart zijn: het Golden Ticket.


Nieuws van de Gebruikersvereniging: Ledenvergadering
Op 13 maart jl. heeft de Gebruikersvereniging mijnCaress haar jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Normaliter is dat geen mededeling om van wakker te liggen of in vreugdezang uit te barsten. Ledenvergaderingen associëren we met jaarverslagen, kascommissies en saaie discussies-over-niets. Op 13 maart ging dat gelukkig heel anders!


Training medewerkerportaal
Geef je op voor de training Een frisse blik op het Medewerkerportaal

Op donderdag 31 mei en donderdag 5 juli geven wij de training ‘Een frisse blik op het mijnCaress Medewerkerportaal’ voor zowel nieuwe applicatiebeheerders als de oude rotten in het vak.

Ben jij sinds kort applicatiebeheerder van mijnCaress Medewerkerportaal? Of werk je al een aantal jaren met mijnCaress maar wil je graag een verdiepingsslag slaan? Of heb jij vragen over (het werken met) het Medewerkerportaal en wil je meer weten over het optimaal inzetten en gebruiken hiervan? Dan is deze training voor jou!

Zorg & ICT beurs
Zien we jou volgende week op onze stand tijdens de Zorg & ICT beurs?

Volgende week vindt de Zorg & ICT beurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Van 17 t/m 19 april staan wij voor je klaar op onze stand! 

Daarnaast geven Mark Byrman en Tom van Summeren iedere dag tussen 14.00 en 15.00 uur een informatiesessie over een actueel onderwerp binnen mijnCaress.

Op dinsdag 17 april hebben zij het over Veilig toegang tot je ECD. Woensdag 18 april staat het onderwerp Eén cliënt, één plan op de agenda. En donderdag 19 april vertellen zij over Het welzijnsdossier. 

Agenda

Voor welke evenementen meld jij je aan? 


17 t/m 19 april


 

24 april
14:00 - 15:00

Webinar Koppelen met mijnCaress

 

22 mei
14:00 - 15:00

Webinar mijnCaress looproutes

 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar manon.pleiter@pinkroccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.