Nooit komkommertijd
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #15
zomer 2018
header zomer
Nooit komkommertijd
Volop nieuws deze zomer!

Jurriaan Piek.pngZomer 2018. Heet, heter heetst. Een zomer waarin de ventilatoren, zwembaden en opblaasbare eenhoorns niet aan te slepen zijn. Maar voor ons ook het moment om verschillende samenwerkingen aan te gaan. De berichten in deze zomernieuwsbrief zijn dan ook meer dan ooit de moeite waard om te lezen.

– Jurriaan Piek, Managing Director Care –

 

 
Training Frisse blik mijnCaress medewerkerportaal
Terugblik training 'Een frisse blik op mijnCaress Medewerkerportaal'

Het afgelopen jaar merkten wij bij onze klanten, applicatiebeheerders en informatie adviseurs, dat er een grote behoefte is om samen te sparren over de inrichting van mijnCaress Medewerkerportaal. Daarom gaven wij op 5 juli de training 'Een frisse blik op mijnCaress Medewerkerportaal'.  

Samenwerking Boomerweb
PinkRoccade en Boomerweb slaan de handen ineen

PinkRoccade Care en e-health specialist Boomerweb slaan de handen ineen. De apps van Boomerweb worden in het ECD mijnCaress geïntegreerd, met een doelmatigere aanpak en veel tijdwinst tot gevolg. mijnCaress zorgt vervolgens voor de juiste afhandeling van de benodigde registraties. “Een echte win-win voor de zorgprofessional én voor beide systemen.”

 
   
Road map productmanagement
Onze vier uitgangspunten rondom productmanagement
In de komende maanden gaan we de roadmap voor mijnCaress 5 vormgeven. Bij de ontwikkeling van deze roadmap staan voor mij vier uitgangspunten centraal: transparantie, gebruiksvriendelijkheid, connectiviteit/interoperabiliteit en slim partneren. 
 
Verhuizing
Wij zijn verhuisd!

Voor de zomer begon zijn wij verhuisd naar de Wapenrustlaan 11 in Apeldoorn. Een stukje dichter bij het centraal station en het centrum, maar ook goed bereikbaar vanaf de snelweg. Onze deuren staan open en de koffie staat klaar!

Nieuws van de gebruikersvereniging
Denk mee over de richting van de GV!

Vanuit de Gebruikersvereniging mijnCaress zijn wij echter al druk bezig met de voorbereidingen voor 2019. Als onderdeel van het jaarplan kijken we vooruit naar thema’s die we volgend jaar als collectief willen aanpakken.

 
 
 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar manon.pleiter@pinkroccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.