Simpel. Samen. Open.
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #18
november 2018
Header nieuwsbrief
Simpel. Samen. Open.

Simpel. Samen. Open. Dat is wat wij willen dat mijnCaress is. Daar gaan we de komende jaren mee aan de slag maar zijn we ook nu al druk mee bezig. In dat kader vinden we het belangrijk dat we nieuwe ontwikkelingen steeds met jullie delen. Jurriaan Piek.png


– Jurriaan Piek, General Manager –

 

 
Investeer extra geld in technologische en digitale ontwikkelingen
Investeer extra geld verpleeghuizen in technologische en digitale ontwikkelingen

Deze regeerperiode is door het kabinet 2,1 miljard euro extra beschikbaar gesteld voor meer personeel in de zorg. Maar door een schrijnend tekort op de arbeidsmarkt blijft dit geld liggen. 

ondersteuning implementatie 4.11
Ondersteuning implementatie en uitrol mijnCaress 4.11

Hulp nodig bij de implementatie en uitrol van mijnCaress 4.11? Zodat jouw gebruikers door de nieuwe functionaliteiten nog sneller en eenvoudiger met mijnCaress kunnen werken? Onze consultants ondersteunen je graag hierbij!

 
   
User journey
Hoe user journey's helpen mijnCaress te verbeteren
Het is voor best wel een uitdaging om alle reacties in een goed perspectief te zetten, de prioriteiten goed te hebben staan en met de goede oplossingen te komen. Daar gaan wij user journeys voor inrichten. Hoe? Lees het blog van Otto Casteleijn!
 
mijnCaress backlog
Nieuwe transparante backlog en roadmap

Simpel. Samen. Open. Dat is wat wij willen dat mijnCaress is. Daar gaan we de komende jaren mee aan de slag maar zijn we ook nu al druk mee bezig. In dat kader delen we graag de nieuwste ontwikkelingen met jullie: onze Roadmap en de nieuwe, volledig transparante, backlog. 

mijnCaress preview
mijnCaress Preview: wat vind jij ervan?

De ervaringen met mijnCaress preview zijn positief, reden genoeg dus om de Preview structureel in te gaan zetten bij de ontwikkeling van onze releases. Maar om de Preview nog verder te verbeteren zijn we erg benieuwd wat jullie ervan vinden.


Nieuws van de Gebruikersvereniging: NIEUW - de testmatrix
Heb je het gezien? Bij de oplevering van de 4.11 release is niet alleen hard gewerkt aan functionele verbeteringen in mijnCaress maar ook aan iets anders… de testmatrix!

De Gebruikersvereniging mijnCaress heeft afgelopen jaar met het team testkwaliteit verschillende acties uitgezet met als doel meer transparantie & duidelijkheid te geven over het testproces rond mijnCaress. Om klanten hier verder mee te helpen is de “testmatrix” opgezet. Bij de oplevering van de 4.11 release is deze voor de eerste keer voor klanten toegankelijk gemaakt maar… wat kun je hier nu mee als organisatie?
ondersteuning wet- en regelgeving
Ondersteuning bij wijzigingen wet- en regelgeving

WMO/iJW 2.3 wordt op 1 april 2019 gereleaset. mijnCaress 4.12 bevat de wijzigingen voor iWMO/iJW 2.3. De release hiervan vindt op 1 februari plaats. Net zoals bij eerdere releases het geval was, wil PinkRoccade Care deze overgang voor uw organisatie zo soepel mogelijk laten verlopen. Wij zijn daarom erg benieuwd naar uw eerdere ervaringen rondom de wijzigingen in wet-en regelgeving.

Terugblik inspiratiesessies
Terugblik inspiratiesessies mijnCaress 4.11 en de blik op de toekomst

De afgelopen weken gaven wij drie inspiratiesessies op ons nieuwe kantoor in Apeldoorn. Dit keer stonden die sessies niet alleen in het teken van de nieuwe release, mijnCaress 4.11, maar namen we de deelnemers ook mee in onze visie op de toekomst. Dat deden we door het presenteren van onze Roadmap 2019 – 2021.

 
 
 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar manon.pleiter@pinkroccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.