Wij gaan verhuizen
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #14
juni 2018
Wij gaan verhuizen
Wij gaan verhuizen
Centrale locatie in Apeldoorn

Jurriaan Piek.pngVanaf 25 juni vestigen wij ons in het kantoorpand ‘Wapenrust’ aan de Wapenrustlaan in Apeldoorn. Een stukje dichter bij het centraal station en het centrum, maar ook goed bereikbaar vanaf de snelweg. In dit pand zullen wij met het team van mijnCaress de vleugel op de tweede verdieping betrekken. Waarom we gaan verhuizen? Het antwoord daarop is tweeledig. 

– Jurriaan Piek, Managing Director Care –

 

 
Kwaliteit patches
Kwaliteit van de patch releases

In een eerder artikel schreef ik over de nieuwe richting op de ontwikkelafdeling van mijnCaress en de veranderingen die de afdeling in 2018 zal ondergaan. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en hoop ik dat jullie de eerste verandering merken. Deze verandering is merkbaar in de kwaliteit en stabiliteit van onze patch releases.

Aangepaste privacyverklaring
Aangepaste privacyverklaring

Ook PinkRoccade Healthcare, waar mijnCaress onder valt, heeft in het kader van de AVG/GDPR haar privacyverklaring aangepast en helder verwoord. Omdat wij ook voor de ingangsdatum, 25 mei jongstleden, jouw privacy en die van jouw organisatie al serieus namen zijn er geen grote veranderingen doorgevoerd in deze privacyverklaring. 

 
   
Never ending Customer Journey
The never ending Customer Journey
Vorig jaar introduceerden wij vanuit Customer Care de Customer Journey.  Wij hebben hiervoor een klantsessie gehouden waarin wij op een aantal gebieden om de beleving gevraagd hebben. De uitkomsten van deze sessie gaven ons een goed beeld waar wij als stappen op kunnen ondernemen. Maar we gaan verder!
 
Meelopen RSZK
Inzicht in de zorgprocessen bij RSZK

Op woensdag 16 mei liepen onze salescollega’s Ruth van Putten en Martijn van Wijk beiden een dag bij RSZK mee op de werkvloer. En hielpen ook een handje mee. Zij vertellen graag over hoe zij deze dag beleefd hebben. En wij lopen ook graag een keer bij andere zorgorganisaties mee! 

Nieuws van de gebruikersvereniging
Team RFC optimalisatie stelt zich voor

In 2017 heeft de Gebruikersvereniging mijnCaress een nieuwe start gemaakt. Rond verschillende thema’s zijn werk- en expertisegroepen, zogenaamde teams opgezet. In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over het team dat zich bezig houdt met de optimalisatie van het RFC proces!

 
Overzicht nieuwsbrieven
Eén zomernieuwsbrief

In verband met de komende zomervakantie en de beperkte beschikbaarheid hierdoor van collega's worden de nieuwsbrieven van juli en augustus gebundeld in één grote zomereditie. Deze zal op woensdag 15 augustus in je inbox verschijnen! 

Wij gaan verhuizen
Wij gaan verhuizen

Per 25 juni verhuizen wij naar het kantoorpand ‘Wapenrust’ aan de Wapenrustlaan 11 in Apeldoorn. Een stukje dichter bij het centraal station en het centrum, maar ook goed bereikbaar vanaf de snelweg. In dit pand zullen wij met het team van mijnCaress de vleugel op de tweede verdieping betrekken. 

 
Agenda

Voor welke evenementen meld jij je aan? 


19 juni
14:00 - 15:00

 

5 juli

Training Een frisse blik op het mijnCaress Medewerkerportaal

  
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar manon.pleiter@pinkroccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.