Een release voor iedereen
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #9 
januari 2018
een release voor iedereen
Een release voor iedereen
Nog beter en sneller werken met mijnCaress
Jurriaan Piek.pngVorige week vroeg ik aan onze productmanager wat eigenlijk het thema van de 4.10 release is. Hij antwoordde  daarop dat ik niet de eerste was die die vraag stelde. En dat zijn antwoord op die vraag is dat er in de release zoveel innovaties zitten dat er geen overkoepelend thema te benoemen is. Ons development team heeft mijnCaress in de breedte zo verbeterd dat elke zorgprofessional nog beter en sneller kan werken met ons ECD. 

– Jurriaan Piek, Managing Director Care –

 

Fundashon Verriet kiest voor mijnCaress

Na een uitgebreid selectietraject met meerdere Nederlandse ECD-leveranciers koos Fundashon Verriet ervoor samen te gaan werken met PinkRoccade Care. Met mijnCaress maakt deze zorgorganisatie uit Curaçao de overstap van papieren dossier naar een ECD.

Careyn taart
mijnCaress bij Careyn vernieuwd en verbeterd

Met ingang van 1 januari 2018 werkt Careyn met een sterk vernieuwd en verbeterd mijnCaress. Efficiënter, meer standaardisatie waar nodig en sneller in staat om vernieuwingen door te voeren, bijvoorbeeld wat betreft privacy en veiligheid. 

Groene vink iStandaard
Groene vinken voor mijnCaress! Ben jij ook voorbereid op 1 april?
Het mijnCaress team heeft Groene Vinken voor het iWLZ, iWMO en iJW berichtenverkeer gehaald. Om een zachte landing van deze standaarden binnen jouw organisatie te garanderen is vanuit jouw organisatie actie vereist. 
   
Volle kracht vooruit

Volle kracht vooruit met Customer Care!

In deze blog kijken we vooruit naar de activiteiten van onze Customer Care in 2018. De twee belangrijkste thema's zijn proactieve communicatie & documentatie en feedback & continue verbetering.

Boek vs tablet

Software is nooit af

Een boek wordt geschreven, gereviewd en gedrukt en is dan af. Maar software is nooit klaar. Gerben Roebersen, productmanager van mijnCaress, schrijft in dit blog over de parallellen en verschillen tussen het proces van een schrijver en de ontwikkeling van onze software.
Webinars 2018
Twee keer per maand een webinar in 2018
In 2017 hebben we vanuit mijnCaress 15 webinars gegeven. Deze zijn zo goed gewaardeerd dat we vanaf januari minstens twee keer per maand een webinar geven. Benieuwd naar de onderwerpen? Klik dan op onderstaande link!
Optimale sturing met mijnCaress Monitor
In de ideale zorgorganisatie zijn twee zaken van belang voor optimale sturing: Iedereen stuurt mee en één waarheid. Om die zaken invulling te geven, is de mijnCaress Monitor ontwikkeld. De mijnCaress Monitor biedt stuurinformatie voor de zorg uit jouw eigen ECD, mijn Caress. 
NPS meting

Oproep aan applicatiebeheerders

Ben jij applicatiebeheerder voor mijnCaress? Dan hebben wij een verzoek voor jou. Om mijnCaress zo optimaal mogelijk te laten aansluiten bij het werk van de zorgprofessionals willen wij graag inzicht in hoe zij het werken met mijnCaress waarderen.
mijnCaress op Zorg & ICT
Bezoek mijnCaress op Zorg & ICT
Ook dit jaar is mijnCaress weer aanwezig op Zorg & ICT. We nodigen je van harte uit om onze stand te bezoeken voor een kopje koffie of een demo! Je vindt ons in hal 1 op stand C094.


 
Agenda
Voor welke evenementen meld jij je aan?

1 februari

Webinar: mijnCaress Toegangsverstrekking

Geef zelf bepaalde rechten aan uitzend-of flexmedewerkers

6 maart 

Webinar: Testaanpak 4.10

Hoe is de 4.10 tot stand gekomen? Hoe ziet het testproces eruit? 

13 maart

Webinar: Omaha in de intramurale setting
Hoe stap je over naar Omaha en hoe ervaren medewerkers deze overstap?

17 - 19 april

Bezoek mijnCaress op Zorg & ICT
Kom langs voor een heerlijk kopje koffie en een demo. Je vindt onze stand in hal 1: C094

Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen

Deze email is verstuurd naar manon.pleiter@pinkroccade.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen op elk gewenst moment.